Hlavní obsah

Zápasy nejsou, australská boxerka prodává fanouškům použité ponožky

Praha

Fanoušci jsou pro sportovce důležití, někdy jsou ale jejich přání a tužby přinejmenším divné. Své o tom ví třiatřicetiletá pohledná australská boxerka Ebanie Bridgesová, která prodala své použité ponožky za 900 australských dolarů jednomu svému britskému příznivci.

Foto: Facebook: Ebanie Bridges

Ebanie Bridgesová.

Článek

Bridgesová má v profesionální kariéře za sebou čtyři duely, všechny vyhrála. V žebříčku boxrec.com je v australském pořadí na prvním místě. Za ní je už jen jedna soupeřka, více jich v pořadí bantamové váhy není. Na světě ji patří 28. příčka ze 163 boxerek.

Učitelka matematiky na střední škole, má přezdívku Blonde Bomber, připustila, že na sociálních sítích je hodně podivínů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Challenge Accepted @sulemurbina 💕 #WomenSupportingWomen

Příspěvek sdílený Blonde Bomber 🥊💣💁🏼‍♀️ (@ebanie_bridges),Čec 26, 2020 v 9:27 PDT

„Jsem profesionální boxerka a britský fanoušek mi právě zaplatil 500 liber, abych mu poslala špinavé tréninkové ponožky do Velké Británie," napsala na twitter. „Britští fanoušci boxu jsou nejlepší."

Bridgesová měla působivou amatérskou kariéru, stihla 27 duelů, jen čtyřikrát prohrála, v únoru 2019 přešla mezi profesionálky.

Od té doby vyhrála všechny zápasy. Boxerské prostředí zná, s fanouškovským prostředím se stále seznamuje a nestačí se divit. „Překvapilo mě, že dostávám mnohem více požadavků na ponožky než o spodní prádlo," cituje sportovkyni server macarthuradvertiser.com.au.

V období koronavirusu organizátoři pořádají mnohem méně akcí, což se dotklo také Bridgesové, která nezatírá, že vydělávat a platit složenky se musí platit stále.

„Zápasy nejsou, nějak vydělávat musím. Chodí mi žádosti od hodně zájemců o špinavé ponožky, zpocené tréninkové vybavení a fotografie nahých nohou," přiznává třiatřicetiletá Australanka, která se chtěla prosadit především ve sportu, ale někteří fanoušci mají svou představu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Proud to be an Ambassador for the “Boxing is Love” non-profit organisation. These guys travel to impoverished regions of the world and help build facilities and teach self belief through boxing and so much more to the locals. ❤️❤️❤️ . Swipe ➡️➡️➡️. . Check more about them and what they have done and support the cause by purchasing a shirt or donating ❤️ https://boxraw.com/pages/boxing-is-love . #Repost @boxingisloveofficial with @get_repost ・・・ Representing Australia 🇦🇺 , Boxing Is Love is proud to earn the support of @ebanie_bridges. The Blonde Bomber is an undefeated prospect, with a world of talent, looking to put the women’s boxing world on notice!! But here at Boxing Is Love, we are looking forward to the girls at Christ’s Children’s Home having the opportunity to braid that hair!! 🥊❤️#boxingislove @savemorekids

Příspěvek sdílený Blonde Bomber 🥊💣💁🏼‍♀️ (@ebanie_bridges),Čec 10, 2020 v 3:32 PDT

„Vždycky jsem cítila, že musím ve sportu něco dokázat, ale čím déle jsem v něm a potkávám se s ostatními po celém světě, tím více jsem si uvědomila, že na tom opravdu asi nezáleží. Nemám problém, nestydím se. Hluboko v sobě vím, že můžu bojovat a vím, kdo jsem," dodala Bridgesová.

Reklama

Související témata: