Hlavní obsah

Bahrain Victorious je šestým elitním týmem na cyklistické Czech Tour

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bahrain Victorious je šestým elitním účastníkem nejvýznamnějšího tuzemského etapového závodu Czech Tour. Jedním ze sportovních ředitelů stáje je bývalý jezdec Roman Kreuziger, který však s největší pravděpodobností na konci července nebude v Česku, ale s cyklisty na Tour de France.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bahrajnský tým následoval pro čtyřetapový Czech Tour, jenž má termín od 25. do 28. července, další worldtourové sestavy UAE Emirates, Visma-Lease a Bike, Intermaché-Wanty, Bora-hansgrohe a DSM-Firmenich PostNL. Na jeho soupisce je například slovinský vítěz monumentu Milán-San Remo z roku 2022 Matej Mohorič.

„Bahrain Victorious je další lákadlo pro fanoušky. Nepochybně dodají dění v pelotonu výjimečnou dynamiku,“ uvedl na webu závodu jeho ředitel Leopold König. Loni se Czech Tour účastnily tři týmy WorldTour, letos ho čeká 16. ročník.

Na startu budou i celky z nižších kategorií jako Uno-X či rozvojový tým stáje Lidl-Trek, v jehož barvách by se měl na domácí půdě představit úřadující mistr republiky Mathias Vacek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.