Hlavní obsah

Všestranné tmavovlásce nevadí odhalování. Potřebuju peníze, abych mohla zase na olympiádu, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stůj co stůj chce na další velkou událost. Po zimních hrách ji lákají i ty letní. Alexandra Ianculescuová si k tomu nezbytnou finanční podporu získává prostřednictvím projektu OnlyFans. Tam se jednatřicetiletá tmavovláska prezentuje odvážnými fotografiemi.

Foto: imago sportfotodienst / Christian Einecke, ČTK

Alexandra Ianculescuová na rychlobruslařském oválu v Inzellu.

Článek

Po účasti na ZOH 2018 v Koreji jako rychlobruslařka v barvách Rumunska chce nyní startovat na OH 2024 v Paříži. Tentokrát ale na kole coby Kanaďanka.

Sociální sítě jí vnukly nápad financovat sportovní kariéru pomocí účtu OnlyFans. „Moje fotky v bikinách vždy dostávaly nespočet lajků," vzpomíná Ianculescuová. „Někteří fanoušci a přátelé mi navrhli, abych to zkusila právě s OnlyFans. Po měsíci mi to úplně změnilo život," píše dále na Instagramu.

Foto: @ instagram speed skater

Alexandra Ianculescuová jinak, než jak je k vidění při sportu.

Dřív jí záleželo na tom, co si lidé myslí a co řeknou tomu, že umísťuje své foto na web, kde je odhaleno více než jinde. „Ale pak jsem si uvědomila, že cizí názory neplatí moje účty," uvádí. „Říkala jsem si: ´Vážně, lidé za to platí?´ Mám ráda své tělo. Stejně to (snímky) chci zveřejnit... Tak jsem řekla. Dám si jeden měsíc a uvidím, jak to půjde. A bylo to šílené!"

Nyní může trénovat na plný úvazek a cestovat do míst, o kterých mohla jen snít. „A kupovat si taky vysněná kola a šetřit peníze na auta snů. Nemusím vedle sportu dávat tři brigády, jak jsem to dělala, když jsem si dříve šla za svým olympijským snem," líčí.

V Koreji neoslnila, po 31. místě na 500 metrů na zimních hrách si zřejmě vyzkouší kolo v Paříži, kde bude startovat za svou druhou domovinu Kanadu, kam se rodačka ze Sibiu s rodinou odstěhovala v roce 2001.

Sportovní světoběžnice všestranného zaměření nabízí kurzy osobního tréninku, pracovala i jako asistentka produkce pro Kanadskou filmovou a televizní asociaci, je též trenérkou bruslení na kolečkách a chtěla by si také otevřít kavárnu. Olympiáda ale má přednost.

Reklama