Hlavní obsah

Šampionka odložila kombinézu. Pláž, bikiny a dráždivý pohled pod hladinu

Po ohromující sezoně si dopřává dovolenou, svaly ovšem nenechává tak úplně zahálet a zaměstnává také zástup svých příznivců. Vyhlášená kráska z oválů Jutta Leerdamová z Nizozemska je s nimi tradičně spojena přes sítě a dalo by se říci, že i teď láme rekordy, a to sledovaností obrázků z dovolené na Floridě v Miami a pak v mexickém Tulumu.

Foto: Profimedia.cz

Jutta Leerdamová po jednom ze závodů při letošním MS v Heerenveenu.

Článek

Podobně jako v olympijské sezoně byla i v té uplynulé Nizozemka mimořádně úspěšná na kratších tratích. Na MS doma v Heerenveenu získala zlato ve své nejsilnější disciplíně - na 1000 m. Přidala bronz z pětistovky, prvenství z ME ve sprinterském čtyřboji a také triumfy v závodech Světového poháru. Na kilometru je v téhle sezoně neporažená...

Led už roztál, čtyřiadvacetiletá rychlobruslařka ovšem zůstává středem pozornosti. Na sociálních sítích získala obrovské množství fanoušků. Na Instagramu má přes 4,1 milionu sledujících a jen od prosince jich nově připsala milion.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Asi také proto, že teď už odložila závodní kombinézu a zaujala plejádou snímků a videí. Na nich zaznamenala i dechová cvičení kdesi v jeskynním vodním systému v Karibiku. „Skoro jsem měla pocit, jako bych mohla dýchat pod vodou. Děkuji za uvedení do podmořského života," rozplývala se ledová královna.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Videem mohla uklidnit svého trenéra Jaca Orieho z bruslařského týmu Jumbo-Visma, pod který patří. Je patrné, že i pod vodou dělá bruslařské pohyby. "Neboj se, Jacu, trénuju," vzkázala Leerdamová slavnému kouči.

Dopřávala si i cvičení v přírodní posilovně pod palmami a zaujaly také zvěsti, že má nového partnera, znovu ze sportovní scény.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Po dřívějším randění s reprezentačním kolegou Koenem Verweijem teď byla viděna s boxerem Jakem Paulem. Podle zahraničních médií spolu byli na večírku značky Hugo Boss.

Šestadvacetiletý Američan je vedle sportovního zaměření také hvězdným youtuberem, podle mnohých je ovšem kontroverzní postavou. Jsou s ním spojeny rozporuplné výroky o covidu, ale je mu vytýkána mj. i přítomnost na protestech po úmrtí George Floyda. Akce tehdy skončila rabováním, sám Paul se ho ale nezúčastnil.

Reklama

Související témata: