Hlavní obsah

Dark Tigers chtějí na českou a slovenskou špičku zaútočit s novou sestavou

Praha

Slovenská esportová organizace Dark Tigers bude na českou a slovenskou špičku ve hře Counter-Strike: Global Offensive útočit s novou sestavou. Z původního týmu zůstali pouze dva hráči. Tygry budou nově reprezentovat slovenští plejeři Adam „ZEDc“ Bartek, Tomáš „fino“ Bebjak a Tomáš „system“ Zemko.

Foto: @DarkTigersGG, Facebook

V loňské sezoně se CS:GO týmu slovenské organizace Dark Tigers nedařilo. Přijde zlepšení s novou sestavou?

Článek

Mistři Slovenska z roku 2017 za sebou nemají úspěšnou sezonu. V Tipsport COOL lize skončili před branami play off, nepodařilo se jim probojovat ani na české a slovenské mistrovství. Pro nový ročník si proto připravili obměněný kádr.

Tygry už před nějakou dobou posílil Adam „ZEDc" Bartek, který se do Dark Tigers přesunul z Eclotu Gaming.

Pak se ale slovenské organizaci skládání týmu pro novou sezonu zkomplikovalo. Podle esportového serveru Playzone si totiž na poslední chvíli angažmá u Dark Tigers rozmysleli Peter „jaro" Rauch a Lukáš „luko" Hrabčík. Ti dali totiž přednost nabídce eSuby.

Slovenský celek tak musel na poslední chvíli hledat náhradu. Volba nakonec padla na Slováky Tomáše „fino" Bebjaka a Tomáše „system" Zemka. A novému týmu to zatím šlape dobře. Mezinárodní turnaj ESEA Main odstartovali třemi výhrami.

Reklama

Související témata: