Hlavní obsah

Enterprise a Dynamo úspěšně vstoupili do Malta Vibes Knockout Series 4

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Domácí týmy v CS:GO pokračují letošním úspěšným tažením evropskými podniky. Už to nejsou pouze Sinners, kteří se prosazují v mezinárodní konkurenci. Úspěšný vstup do turnaje o milion korun má za sebou pardubické Dynamo Eclot, které v úvodním kole Malta Vibes Knockout Series 4 vyřadilo ve středu 2:0 na mapy dánský tým Tricket Esports. Do druhého kola postoupili také vicemistři letošního MČR ze slovenské organizace Enterprise.

Foto: @hltv

Slovenský hráč organizace Enterprise Matúš „Matys“ Šimko.

Článek

Dynamo proti mladičkému dánskému týmu Tricket Esport vstoupilo do utkání na mapě Mirage a byla z toho výhra 16:13. Postup do dalšího kola plejeři Dynama potvrdili vítězstvím 16:10 na mapě Overpass.

Za český tým zazářili Vojtěch „Valencio" Mydlář, který posbíral 54 fragů a Vít „noobiq" Pohlot, který jich zaznamenal 44. Dynamo v dalším kole narazí na ruský celek Inde Irae, kterému ve světovém žebříčku podle HLTV patří 60. příčka.

Úvodní kolo online turnaje Malta Vibes se povedlo také slovenským Enterprise. Ti si poradili 2:1 na mapy s belgickým eClub Brugge a v dalším kole narazí na lepšího z dvojice SAW Youngsters - Honoris.

Turnaj Malta Vibes Knockout Series 4 kategorie B-Tier pokračuje až do 9. prosince. V minulosti na něm zazářili liberečtí Sinners, kteří v září vystříleli 8000 dolarů (cca 180 000 korun) za celkovou druhou příčkou. Turnaj se hraje na BO3 formou Single-Elimination pavouka.

Malta Vibes Knockout Series 4
1. kolo
Dynamo Eclot - Tricket Esport 2:0 (16:13, 16:10)
Enterprise - eClub Brugge 2:1 (9:16, 16:6, 16:13)
Související témata: