Hlavní obsah

Enterprise na V4 Festivalu končí, podlehli světové trojce Gambit

Budapešť/Praha

Jízda slovenské esportové organizace Enterprise prestižním turnajem V4 Future Sports Festival v CS:GO končí. Slovenská jednička v pátečním čtvrtfinále v Budapešti podlehla 1:2 na mapy ruským Gambit, třetímu nejlepšímu týmu světa podle žebříčku HLTV. Přímý postup do semifinále si už dříve zajistila česká organizace Entropiq se svou ruskou sestavou. Ta se v sobotním klání na BO3 střetne s lepším z dvojice Team Fiend - Movistar Riders.

Foto: @playzone.cz

Slovenská esportová organizace Enterprise. Archivní foto

Článek

Stupňující se forma slovenských Enterprise na hvězdami nabitou sestavu Gambitu nakonec nestačila. Erik „The eLiVe" Sith a spol. vstoupili přitom do utkání skvěle a na Dustu2 vyhráli 16:12.

Jenže pak už se do varu dostali Gambit, kteří nejprve na Infernu kralovali výsledkem 16:3, aby postup do semifinále zpečetili na Mirage po skóre 16:6.

Enetrprise se na budapešťském turnaji prezentovali vynikající hrou. Ve skupinové fázi si připsali například skalp španělských Movistar Riders, účastníka letošního Majoru.

Herní i výsledkový vzestup česko-slovenské sestavy je dobrou zprávou pro fanoušky blížícího se MČR v počítačových hrách. Právě Enterprise jsou považování za hlavního konkurenta české jedničky Sinners. Tuzemský šampionát v CS:GO tak necelý týden před startem dostává patřičný náboj.

Reklama

Související témata: