Hlavní obsah

Entropiq postupuje do play off ESL Challenger League

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká esportová organizace s ruskou sestavou Entropiq vybojovala play off druhé nejvyšší mezinárodní soutěže v CS:GO ESL Challenger League. Černo-zelená stáj zvládla s přehledem oba své skupinové duely a na konci března se může těšit na zápasy o postup mezi absolutní světovou elitu do ESL Pro League, kam se přímo probojuje pouze vítěz.

Foto: @Entropiqteam

Rusko-kazašská sestava Entropiqu. Archivní foto

Článek

Entropiq měl ve skupině nebezpečné 1win. Těm se ale nakonec Kravčenko a spol. vyhnuli, neboť dva úvodní zápasy zvládli, což jim k postupu do další fáze pohodlně stačí.

Černo-zelený tým nejprve 2:0 na mapy smetl celek Into The Breach, aby postup potvrdil stejným poměrem proti běloruským Nemiga Gaming.

Na další pokračování Entropiqu v prestižní soutěži si fanoušci budu muset počkat až do 29. března, kdy je na programu čtvrtfinále horního pavouka.

V lize se představí také česká jednička Sinners. Libereckou organizaci skupinové zápasy teprve čekají. Na programu jsou na začátku března. David Bílý a spol. mají ve skupině SAW, Skade a Team Finest.

Reklama