Hlavní obsah

eSuba na mezinárodním turnaji Exeedme Revolution končí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Byli hodně blízko, doslova bod od postupu. Nakonec ale česká esportová organizace eSuba na mezinárodním turnaji Exeedme Revolution v CS:GO končí. Modrá krev měla na úvod podniku nastoupit proti SAW, Portugalci ale kvůli technickým potížím zápas vzdali. V duelu vítězů skupin následně v dramatickém prodloužení podlehla eSuba 22. celku světa forZe v prodloužení. V Decideru o play off nakonec čeští hráči padli proti dánským mladíkům z organizace MASONIC 1:2.

Foto: eSuba.eu

Plejer CS:GO z týmu eSuba Dominik "blogg1s" Janita na archivní fotografii.

Článek

Vzhledem k tomu, že úvodní zápas skupiny A mezi eSubou a SAW byl kontumován ve prospěch eSuby, zamířili čeští plejeři rovnou do zápasu vítězů proti možná největšímu favoritovi celého turnaje, ruským forZe.

eSuba sahala po fantastickém výsledku. Ale ani několik matchpointů nedokázala proměnit v přímý postup a do Decideru šla nakonec po prohře 26:28.

V duelu o postup Modrá krev narazila na dánský MASONIC. A na první mapě Vertigo to byla fantastická jízda. eSuba ji ovládla 16:10. Jenže pak už se sen o postupu začal pomalu rozplývat. Modrá krev nejprve padla v prodloužení na Overpassu a s turnajem se rozloučila výbuchem na Nuke (3:16).

V pátek do turnaje vstupuje česká jednička Sinners. Podnik je neobvyklý tím, že konečný prizepool je ještě v průběhu podniku dotován samotnými fanoušky. Aktuálně se blíží už téměř ke dvěma milionům korun.

Reklama

Související témata: