Hlavní obsah

FIFA COOL liga má za sebou baráž. Fanoušci se můžou těšit na derby pražských "S"

Praha

Nadcházející sezona FIFA COOL ligy přivítá dva nováčky. Mezi tuzemskou elitu si v úterní baráži proklestili cestu slávista Koby a Ritzy ze Sigmy Olomouc. S první ligou se naopak loučí Dalas94 z Teplic a slovenský zástupce v soutěži Cristy. Příslušnost k české špičce uhájili oba sparťané Emerickson a Caster.

Foto: @slavia_esports, Twitter

Reprezentant esportového celku Slavie Koby postoupil do 1. FIFA COOL ligy. Archivní foto

Článek

Slovenský nováček ve FIFA COOL lize Cristy šel do baráže z posledního místa podzimního splitu. Vyzyvatelem mu tak byl slávista Koby. V sérii na dva vítězné zápasy se nakonec po výsledcích 4:2, 3:4 a 2:1 z postupu mezi elitu radoval reprezentant Slavie.

V následujícím utkání sparťanský Caster obhajoval účast mezi elitou proti Huhnakovi z Entropiqu. Letenský hráč nakonec nikoho nenechal na pochybách a po vítězství 4:3 a 5:2 se v první lize představí i v dalším splitu.

Dalšímu sparťanovi Emericksonovi se postavil Kucera z Inside Games. Ani on ale mezi špičku tuzemské scény proniknout nedokázal. Reprezentant Sparty ho porazil poměrem 2:1, 1:2 a 3:1.

S první ligou se naopak loučí teplický Dalas94. Ten v závěrečném klání úterní baráže poměrem 1:0, 2:5 a 2:3 podlehl Ritzymu ze Sigmy Olomouc.

Reklama

Související témata: