Hlavní obsah

Hlavní město ovládne esportová bitva o milion. Tipsport CS:GO Praha láká fanoušky na vstup zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezona MČR v populární hře Counter-Strike: Global Offensive pomalu graduje. Její předposlední velký turnaj roku, Tipsport CS:GO Praha, startuje už tento víkend. Tři špičkové česko-slovenské týmy a jeden zahraniční se ve Vodafone PLAYzone Areně utkají o rovný milion korun. Vstup je pro fanoušky zdarma. Zápasy lze sledovat také na Twitch kanále PLAYzoneCZ.

Foto: PLAYzone

CS:GO hráč týmu Sinners Sebastian „beastik“ Daňo.

Článek

V závěrečné fázi turnaje se divákům představí dvojnásobní čeští mistři Sinners, dále pak Enterprise a Dynamo Eclot. V cestě za triumfem jim stojí jeden zahraniční soupeř – kosovští Bad News Eagles, kteří za sebou v základní skupině nechali Entropiq Prague a Sampi.Tipsport. Akci bude hostit Vodafone PLAYzone Arena – moderní esportové centrum, které bylo letos otevřeno na pražském Chodově. Kromě finanční odměny a bodů do celoroční kvalifikace MČR získávají týmy na Tipsport CS:GO Praha i body do prestižního světového žebříku na hltv.org.

„Turnaj v sérii Road to MČR se poprvé ve své historii představí naživo divákům v Praze. I proto jsme přichystali pro fanoušky malý dárek a rozhodli jsme se pro bezplatný vstup na akci. Věřím, že v hlavním městě má CS:GO spoustu nadšených fanoušků, kteří přijdou podpořit své favority. Týmy čeká velká zkouška a jejich výkony napoví, do jaké formy se dostávají před závěrečným velkým finále v Brně," říká Pavel Kristián z agentury PLAYzone, hlavní organizátor Tipsport MČR CS:GO.

V sobotu 17. 9. otevře závěrečnou fázi turnaje bitva Enterprise a Dynama Eclot. Večer pak svůj souboj svedou Sinners a Bad News Eagles. Neděle bude patřit zápasu o třetí místo a finále, jehož vítěz si na své konto připíše půl milionu korun. Živé přenosy s českým komentářem nabídne už tradičně Twitch kanál PLAYzoneCZ.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.