Hlavní obsah

Sinners a Enterprise ovládli na MČR úvodní zápasy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno/Praha
Aktualizováno

Dva největší favorité na zisk titulu Sinners a Enterprise vstoupili ve čtvrtek do brněnského MČR v počítačových hrách v herním titulu Counter Strike: Global Offensive. Oba týmy zaznamenaly výhry 2:0 na mapy. Enterprise připsali první vítězství na šampionátu proti pražské organizaci Sampi.Tipsport. Sinners zdolali eEriness Marvo.

Foto: @playzone.cz

Mistrovství ČR v počítačových hrách. Archivní foto

Článek

V úvodním střetu skupiny B se představili slovenští Enterprise. Ti jsou esportovou veřejností považováni za největšího favorita na zisk titulu po Sinners a své ambice v úvodním klání skupiny B naplnili.

Nakonec to pro slovenskou jedničku byla celkem fuška. Na mapě Mirage Enterprise zvítězili 16:11 a podobně napínavé to bylo i na Overpassu (16:12).

Na první výhru na šampionátu se poměrně překvapivě nadřeli Sinners. Hlavně na první mapě Overpass to dlouho vypadalo na obrovské překvapení. Plejeři eEriness několikrát vedli s velkým náskokem. Uhájit se jim ho ale nepodařilo a Hříšníci dokázali navzdory několika krizovým situacím zvítězit 16:14.

Na mapě Nuke, což je oblíbené dějiště Sinners, už to bylo jednoznačnější. Hříšníci Nuke dotáhli do vítězství v poměru 16:8 a slaví na MČR první výhru.

Fanoušci na brněnském výstavišti se tak v pátek dočkají atraktivního souboje o přímý postup do semifinále. Enterpirse a Sinners na sebe narazí v pátek ve 20:00.

Sampi a eEriness čeká od 13:45 bitva o to, kdo se s letošním šampionátem rozloučí.

Mistrovství ČR v CS:GO (Brno)
čtvrtek - Skupina B
Enterprise - Sampi.Tipsport 2:0 (16:11, 16:12)
Sinners - eEriness Marvo 2:0 (16:14, 16:8)

Reklama