Hlavní obsah

NAVI vstoupili do nové sezony rozpačitě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V loňské sezoně válcovali konkurenci, tu novou ale začali zatím hodně rozpačitě. Světová jednička a vítěz stockholmského Majoru v CS:GO Natus Vincere (NAVI) si na úvod nového ročníku připsala dvě porážky na BLAST Premier: Spring Groups 2022. Jedna byla navíc s hodně překvapivým soupeřem.

Foto: @liquipedia

Ukrajinský plejer Oleksandr "s1mple" Kostyliev, nejlepší hráč CS:GO v sezoně 2021.

Článek

Loni byli neporazitelní, NAVI ovládli ESL Pro League, několik Blast Premier podniků i švédský Major. Do nové sezony vstoupili skupinovým zápasem na jarní BLAST Premier proti brazilskému celku MIBR a byla z toho překvapivá prohra 12:16.

Brazilskému týmu přitom aktuálně patří až 46. místo světového žebříčku. V druhém skupinovém zápase se NAVI v čele s hvězdou loňské sezony Oleksandrem „S1imple" Kostylievem představili proti dánským Astralis a také padli, tentokráte poměrem 17:19.

Do Play-in fáze turnaje půjde tedy světová jednička z posledního místa skupiny. Už ve čtvrtek je čeká souboj proti týmu Liquid, který by mohl hodně napovědět o tom, v jaké formě skutečně Kostyliev a spol. jsou.

Pokud by NAVI duel s Liquid nezvládli, na pokračování v turnaji už by jim zbývala poslední šance v duelu poražených.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.