Hlavní obsah

Po prvních šesti hrách na MČR v BUPG dominuje tým Fadee Gaming

playzone.cz
Aktualizováno

Jak je dobře známo, v PUBG vždy může překvapit naprosto kdokoliv. A tak i přesto, že celku Fadee Gaming před turnajem nikdo nijak příliš nevěřil, dokázali v pátek předvést skvělé výkony. Hned v první hře si pojistili dobrý start výhrou a 8 killy. A navzdory tomu, že se jim druhá ani čtvrtá mapa příliš nepovedla, dokázali v poslední hře svojí druhou výhrou přeskočit Entropiq a pojistit si do soboty první místo. Své soupeře zaskočili hlavně svou agresivní hrou a neustálým hledáním killů, díky čemuž si vytvořili dvanáctibodový náskok nad druhými Entropiq.

Foto: @playzone.cz

Loňské Mistrovství v počítačových hrách přilákalo na brněnské výstaviště tisícovky fanoušků, letošní ročník se kvůli pandemii koronaviru odehrává online.

Článek

Černo-zelení sice předvádí poměrně konzistentní výkony, na Fadee to ale zatím stačit nebude. Za Entropiqem se v tabulce opět s rozdílem dvanácti bodů nachází tým NecroRaisers, kterému se sice nepodařilo ani jednou vyhrát, na druhou stranu si ale díky častému lootování air dropů drží dobré skóre po každé hře.

Těsně za NecroRaisers visí hráči Cucurru, kteří i přes pozici outsidera dokázali po prvním dni uhrát krásné čtvrté místo.

Kdo kraluje aktuální tabulce ovšem zatím nic neznamená, do konce letošního mistrovství zbývá ještě 18 zápasů, což může se současným pořadím kompletně zamíchat.

Uvidíme, jak se v sobotu bude dařit právě prvním Fadee, favoritům Entropiq nebo ostatním týmům ze spodku tabulky. Sobotní program nabídne celkem 10 map, přičemž šestkrát se bude hrát Miramar a čtyřikrát Erangel. Začínáme v 14:00, tak nezapomeň sledovat ty nejlepší PUBG zápasy, které může naše lokální scéna nabídnout!

Celý víkendový program z Mistrovství ČR v počítačových hrách můžete sledovat prostřednictvím webu Sport.cz.

Reklama

Související témata: