Hlavní obsah

První Čech ve videohře UFC Procházka: Udělali mě trochu tlustšího. Doufám, že mě upraví

Mezi absolutní elitou. Českému bojovníkovi Jiřímu Procházkovi se dostalo velké videoherní pocty. Společnost EA Sports ho zařadila do svého populárního titulu UFC 4. „Ta postava se mi líbí, jen jsem si všimnul, že mě udělali trochu tlustšího. Doufám, že mě upraví, až v budoucích zápasech něco předvedu,“ uvedl fighter brněnského Jetsaam Gymu.

Foto: Facebook: Jiří "Denisa" Procházka

Jiří Procházka při tréninku.

Článek

Bývalý šampion japonské organizace Rizin Procházka vlétl do UFC ve velkém stylu a ve svém prvním zápase v nejprestižnější lize světa sestřelil knockautem železného Volkana Oezdemira. Což se před tím ještě nikomu nepovedlo.

Parádní počin pochopitelně neunikl ani vývojářům z EA, kteří českého válečníka ztvárnil ve své populární sérii UFC pro Playstation a Xbox. Díky tomu se "Denisa" Procházka zařadil mezi největší hvězdy organizace.

„Čtyři hvězdy z pěti jsou správné, protože pořád je na čem pracovat," dodal k otázce, jak je spokojen se svým hodnocením, které ve hře jeho postava má.

Dle svých slov ale Procházka UFC 4 ještě nehrál. Plejerem ve svém volném čase ale rozhodně je. Nejraději má prý sérii Mortal Kombat a nedávno dohrál nejnovější díl legendární série DOOM s přízviskem Eternal.

Druhé vystoupení Procházky v UFC se pomalu blíží. Pod vedení Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka se český zápasník 1. května představí v hlavním zápase večera UFC v Las Vegas. Do cesty za titulem se mu postaví trojka polotěžké divize Dominick Reyes.

Reklama

Související témata: