Hlavní obsah

Senzace! Entropiq porazil druhý nejlepší tým světa NAVI

Praha

Bravo! Esportová organizace Entropiq nedávno pod svá křídla podepsala kompletně novou sestavu pro herní titul Counter-Strike: Global Offensive. A rusko-kazašská soupiska černo-zelených se hned na úvod prezentuje vynikajícími výsledky. Na turnaji EPIC League CIS vyzvala v neděli druhý tým světového žebříčku NAVI a byla z toho senzační výhra 2:0 na mapy. Otevírá se cesta na Major?

Foto: Entropiq

Esportová organizace Entropiq oznámila podpis nového týmu CS:GO a udělala tak výrazný krok k úspěchům na mezinárodní scéně.

Článek

Zatímco „leckr" a spol. získávají jedno vítězství za druhým na domácí scéně, druhá sestava Entropiqu ve složení Alexej „El1an"Gusev, Viktor „Lack1" Boldyrev, Alexej „NickelBack" Trofimov, Vladislav „Krad" Kravčenko a Igor „Forester" Bezotecheskij boduje na mezinárodním poli.

Na turnaji EPIC League CIS připsala už druhou výhru ze dvou zápasů a ve zbývajících třech duelech jim stačí jedinkrát zvítězit pro postup do play off. Nedělní skalp NAVI poměrem 2:0 na mapy tak o něco přiblížil účast na podzimním Majoru.

Entropiq ovládl proti druhému týmu světa mapu Nuke poměrem 16:8. V dramatické koncovce pak Overpass poměrem 19:17.

Podnik EPIC League CIS patří do kategorie turnajů RMR. Každé vítězství má tedy cenu zlata, neboť konečné umístění v turnaji se počítá do regionální kvalifikace na stockholmský Major. Za CIS region se do Švédska podívá pět nejlepších celků žebříčku.

Pokud Entropiq skončí v turnaji EPIC League nejhůře na osmém místě. Body do RMR žebříčku ho neminou.

Reklama

Související témata: