Hlavní obsah

Startuje cesta za titulem mistra ČR ve virtuálním fotbale

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek Mistrovství České republiky ve hře EA Sports FC 24 (dříve série FIFA) se blíží. První zápasy otevřené kvalifikace MČR FC se odehrají už 4. října. Nového českého šampiona poznají fanoušci 16. března 2024 v pražské Vodafone PLAYzone Areně.

Foto: Playzone.cz

Nejlepší hráči loňského ročníku MČR ve hře FC (dříve FIFA)

Článek

Během sezony se nejlepší čeští a slovenští hráči představí také v Brně během herního festivalu MČR a v lednu bude turnaj hostit Ostrava. Finanční odměny pro hráče se letos vyšplhají na 155 000 Kč.

Sparta, Slavia, Viktoria Plzeň, nebo někdo jiný? Už v říjnu začíná nová sezona MČR FC 2024, která určí nového mistra České republiky. V loňském roce se nejlépe dařilo týmu Entropiq, který měl ve finále oba své zástupce.

Poprvé se hráči představí divákům na Brněnském výstavišti v Pavilonu P v rámci třídenního herního festivalu MČR, a to konkrétně 26. listopadu. Zde si rozdělí první kvalifikační body a finanční odměny ve výši 40 000 Kč. Organizátoři na místě také odhalí speciální trofej, kterou získá nový český mistr. První otevřená kvalifikace na tento turnaj začíná už 4. října na portále playzone.cz. Registrace je otevřená všem zájemcům.

Foto: Playzone.cz

MČR ve FIFA na archivním snímku.

„Atmosféra v Brně je vždy úžasná. Město esportem žije. Myslím si, že to bude start do nového ročníku, jak má být. Pro diváky si opět připravíme nejenom zápasy špičkových hráčů, ale také doprovodný zábavný program. V loňském roce jsme si zde například vůbec poprvé vyzkoušeli, zda je možné z vozu Hyundai komentovat zápasy. A podařilo se. I to jsou zážitky, na které se nezapomíná. Speciální novinkou bude také zařazení Kooperativa FAKTORU, na který se velmi těším,“ říká Jakub Jícha z agentury PLAYzone.

Druhou zastávkou sezony bude obchodní centrum Forum Nová Karolina v Ostravě. Návštěvníci se mohou s nejlepšími 4 hráči ostravského turnaje setkat 27. ledna. I zde si rozdělí odměny ve výši 40 000 Kč a důležité body do kvalifikace pro závěrečný turnaj. Ten proběhne v pražské Vodafone PLAYzone Areně, největším esportovém centru v Česku. Zde se utká 8 nejúspěšnějších hráčů celé sezony, aby se mezi nimi našel nový šampion.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články