Hlavní obsah

Útok na titul SINNERS nevyšel, na turnaji EDC skončili v semifinále

Praha

Ovládli skupinu, ve čtvrtfinále převedli parádní obrat, semifinálový soupeř byl ale nad jejich síly. Česká jednička ve hře Counter Strike: Global Offensive SINNERS těsně před finálovými branami turnaje European Development Championship Season 2 padla. Stopku hříšníkům vystavila německá organizace Sprout, která v duelu s mistry Česka zvítězila 2:1.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Max "Shock" Kvapil z organizace SINNERS v akci.

Článek

SINNERS do středečního střetu s 21. nejlepším týmem světa Sproutem vstoupili sebevědomě. Přemožitele portugalských SAW ze čtvrtfinále čeští hráči doslova převálcovali na mapě Train. Pak se ale karta začala pomalu obracet.

Němečtí plejeři v druhém zápase ovládli Vertigo poměrem 16:13 a postup do finále následně stvrdili na mapě Mirage, kde zvítězili poměrem 16:9.

Parta kolem Tomáše „Oskar" Šťastného tak ambice na triumf v prestižním turnaji nenaplní. Zoufat ale nemusí. Už ve čtvrtek zabojují SINNERS v zápase regionálního Swissu podniku Snow Sweet Snow 2 a v případě výhry si zajistí postup do hlavní části turnaje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.