Hlavní obsah

Drama v moravském derby. Rozhodnout musela náhlá smrt

Ve čtvrtém pokračování seriálu Penalty Shot Battle, ve kterém na sebe naráží celky florbalové Livesport Superligy a soupeří v atraktivní disciplíně penaltových samostatných nájezdů, se spolu utkaly celky Navláčil Panthers Otrokovice a FBŠ Hummel Hattrick Brno. Moravském derby bylo velmi napínavé a o vítězi musela rozhodnout až „náhlá smrt“. Který tým se nakonec radoval? Sledujte nejnovější díl Skill Contestu ve videu níže.

Florbalový Penalty Shot Battle: Otrokovice vs. BrnoVideo: Český florbal

 
Článek

Za brněnský Hattrick do brány nastoupil Ondřej Kolajta. Jako exekutor nájezdů byl zase povolán obránce Matěj Kostka. Proti dvojici z moravské metropole nasadili Pantheři z Otrokovic slovenského gólmana Adama Kohúta a útočníka Ronalda Gašparíka.

Kdo se s nájezdy popasoval lépe? Kolikátá série rozhodla?

Florbalový Penalty Shot Battle: Sparta vs. Black AngelsVideo: Český florbal

Příští díl Penalty Shot Battlu můžete očekávat ve středu 9.2. kdy se mezi sebou utkají superligová mužstva Liberce a České Lípy.

Florbalový Penalty Shot Battle: Bohemians vs. ChodovVideo: Český florbal

Soutěžní seriál Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle navazuje na první ročník dovednostní soutěže, který se uskutečnil během loňské sezony Livesport Superligy. V něm se utkali vybraní zástupci každého z mužstev nejvyšší tuzemské florbalové soutěže mužů. V letošním ročníku se koncept soutěže pozměnil a týmy mezi sebou soupeří v atraktivním penaltovém rozstřelu.

Z úvodních sedmi kol vzejde celkem sedm postupujících mužstev, které postupují do osmifinále. Mužstva, která nepostoupila z úvodních kol mají ovšem šanci na divokou kartu. Tu mohou získat díky hlasům fanoušků ve speciálním hlasování. To se spustí po odvysílání všech úvodních soubojů, což bude na konci února 2022. Dále bude Penalty Shot Battle pokračovat klasickým systémem „pavouka" až do finále, které určí vítěze.

Nájezdové derby Vítkovice - Ostrava v rámci Penalty Shot BattleVideo: Český florbal

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články