Hlavní obsah

Florbalistky Vítkovic si zvolily za semifinálového soupeře FBC Ostrava

Florbalistky mistrovských Vítkovic si coby vítězky základní části extraligy vybraly za soupeřky pro semifinále play off stejně jako loni městského rivala FBC Ostrava. Třetímu týmu dlouhodobé části daly přednost před čtvrtým Tatranem Střešovice, který čeká pražský souboj s druhým Chodovem stejně jako před rokem. Boj o superfinále hraný na čtyři vítězné zápasy začne v sobotu 19. března.

Foto: Český florbal/Martin Flousek

Marie Havlíčková při mistrovství světa v Uppsale.

Článek

Vítkovice, které ve čtvrtfinále porazily Olomouc 4:0 na zápasy, útočí na čtvrtý titul za sebou a drží vítěznou sérii už 70 utkání. FBC Ostrava zvítězil na startu vyřazovací části nad Bohemians 4:2 na utkání. V této sezoně ve vzájemných duelech vyhrály Vítkovice. Na konci října to bylo venku 9:2 a 8. ledna doma 9:7.

Obhájci stříbra Chodovu i Střešovicím stačily ve čtvrtfinále stejně jako Vítkovicím k postupu čtyři zápasy. Chodov vyřadil Panthers Praha a Střešovice další pražský celek Tigers Start98 Kunratice. Ve vzájemných duelech v této sezoně vyhrál Chodov na konci září doma 4:2 a 23. ledna na hřišti soupeřek 3:2.

Reklama