Hlavní obsah

Bayern marně hledá trenéra. Rangnick zůstane u rakouské reprezentace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bayern Mnichov neuspěl při hledání nového trenéra ani u Ralfa Rangnicka. Vedení rakouského fotbalového svazu dnes oficiálně oznámilo, že pětašedesátiletý kouč zůstane u tamního národního týmu i po letním mistrovství Evropy.

Foto: Profimedia.cz

Trenér Ralf Rangnick zůstává u rakouské reprezentace.

Článek

Bavorský velkoklub neuspěl při hledání nástupce Thomase Tuchela, který po sezoně v klubu skončí, už u třetího kandidáta. Původně si jako náhradu vyhlédl Xabiho Alonsa, ten ale po zisku titulu zůstal v Leverkusenu. Nepřijde ani Julian Nagelsmann, který v polovině dubna prodloužil smlouvu s německou reprezentací do roku 2026.

Rangnick koncem dubna oznámil, že ho Bayern kontaktoval, dodal ale, že případný vážný zájem bude řešit až po Euru. Zároveň zdůraznil, že by celou záležitost musel nejprve probrat s rakouským svazem, se kterým má díky postupu na finálový turnaj ještě na dva roky smlouvu.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.