Hlavní obsah

Brankář Neuer by se mohl vrátit k zápasům po reprezentační pauze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po reprezentační pauze za dva a půl týdne by se mohl brankář Manuel Neuer vrátit po vážném zranění nohy k zápasům. Kapitán Bayernu Mnichov a německých fotbalistů po prosincové zlomenině s týmem už několikrát trénoval a je na nejlepší cestě, znovu se brzy zapojit. Řekl to sportovní ředitel Christoph Freund novinářům po zápase Ligy mistrů v Kodani (2:1).

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Manuel Neuer na archivním snímku.

Článek

„Vypadá to pro něj dobře. Už dvakrát, třikrát s týmem trénoval a neměl potíže. Ale jsme opatrní,“ uvedl Freund. Bayern po reprezentační přestávce odehraje nejbližší zápas v bundeslize 21. října proti Mohuči. O tři dny později se v Lize mistrů představí na hřišti Galatasaraye Istanbul.

Sedmatřicetiletý Neuer naposledy chytal 1. prosince na mistrovství světa v Kataru. Po nečekaném vyřazení Němců si na dovolené zlomil při skialpinismu nohu v bérci a po operaci pro něj sezona skončila. Začátkem srpna lékaři mistrovi světa z roku 2014 vyndali zpevňující šrouby.

Reklama