Hlavní obsah

Dávej pozor! Bundesligu pobavil hloupý vlastňák

Stuttgart

Velmi kuriózní gól inkasovali fotbalisté Stuttgartu v šestém bundesligovém kole. V utkání s Werderem Brémy sice vyhráli 2:1, soupeři však nabídli velmi laciné vyrovnání, když si dali vlastní gól z autového vhazování.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kuriózní vlastní gól brankáře Zielera.Video: sntv

 
Článek

Chorvatský bek Borna Sosa v 68. minutě házel prudký aut až k vlastnímu spoluhráči v bráně. Gólman Ron-Robert Zieler se však tou dobou staral o svou výstroj a až po upozornění spoluhráči a přítomnými diváky si přestal urovnávat stulpnu a reagoval na hrozící nebezpečí.

To však neměl dělat. Míč stihl jen tečovat, čímž podle pravidel zavinil vlastní gól. Kdyby totiž balón skončil v bráně po autovém vhazování, aniž by se ho dotkl kdokoliv další, branka by uznána nebyla. Zieler tak v daný moment udělal to nejhorší, co mohl.

Brémy, v jejichž sestavě nechyběli Theodor Gebre Sellasie s Jiřím Pavlenkou, se tudíž mohly radovat z vyrovnání na 1:1. O sedm minut později však na druhé straně vrátil domácím vedení Gonzalo Castro a stav 2:1 vydržel až do závěrečného hvizdu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.