Hlavní obsah

Leverkusen jen remizoval s Brémami a na Dortmund ztrácí 12 bodů

BRÉMY

Fotbalisté Leverkusenu v posledních osmi minutách přišli o dvoubrankové vedení a jen remizovali s Brémami 2:2. Na druhém místě tabulky tak ztrácejí již 12 bodů na vedoucí Dortmund. Naopak Brémy vybojovaly důležitý bod, který je dostal z pásma sestupu.

Foto: Reuters

Leverkusenský Arturo Vidal dostal v utkání proti Brémám červenou kartu.

Článek

Leverkusen měl přitom zápas skvěle rozehraný a po gólech Derdiyoka a Rolfese směřoval za pátou soutěžní výhrou v řadě. Jenže v 81. minutě přišel na hřiště vyhlášený kanonýr Kiessling a hned po pár vteřinách potvrdil svou pověst. Tentokrát však zamířil smolně do vlastní branky a dal tak Brémám naději.

Navíc v závěru dostal druhou žlutou kartu hostující Vidal a byl vyloučen. Brémy přesilovku využily v nastaveném čase, kdy se prosadil stoper Prödl. Celé utkání za Leverkusen odehrál i český levý bek Michal Kadlec.

V druhém dnešním utkání zvítězil další sestupem ohrožený celek Stuttgart ve Frankfurtu 2:0, přestože už od 15. minuty hrál bez vyloučeného Delpierreho. Frankfurtu nepomohl ani český útočník Martin Fenin, který odehrál celý druhý poločas.

Německá fotbalová liga - 24. kolo:
Frankfurt - Stuttgart 0:2 (64. Harnik, 68. Hajnal), Brémy - Leverkusen 2:2 (82. vlastní Kiessling, 90.+2 Prödl - 42. Derdiyok, 67. Rolfes).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.