Hlavní obsah

Leverkusen porazil Wolfsburg a vede bundesligu

LEVERKUSEN

Fotbalisté bundesligového Leverkusenu porazili v 11. kole na svém hřišti Wolfsburg 2:0. Za domácí odehrál celé utkání český reprezentační obránce Michal Kadlec. Leverkusen o své výhře rozhodl až ve druhém poločase, kdy se trefili Barnetta a Kiessling a díky třem bodům se posunul do čela tabulky.

Článek

V základní sestavě fotbalistů bundesligového Leverkusenu v utkání proti Wolfsburgu se opět objevil krajní obránce Michal Kadlec. V první půli byli domácí aktivnější a především Kadlec byl hodně vidět, ani on však nepomohl svým spoluhráčům ke vstřelení branky. Obrovskou příležitost spálil v 50. minutě Kiessling, když po střele Barnetty pálil z dorážky těsně vedle levé tyče.

O dvě minuty později se tváří v tvář brankáři hostů ocitl Vidal, ale se svou příležitostí naložil nejhůře jak mohl a hlavičkou poslal míč vedle branky. V 57. minutě se domácí už branky dočkali, střelou zdálky se trefil Barnetta. Druhý zásah přidal Leverkusen v 65. minutě  a postaral se o to přesnou hlavičkou k tyči Kiessling. V závěru trefil tyč hostující Džeko. Na lavičce Wolfsburgu proseděl celé utkání obránce Jan Šimůnek.

<tbody><tr class="invert"><td>11. kolo bundesligy: </td></tr><tr><td><strong>Leverkusen - Wolfsburg 2:0</strong> (57. Barnetta, 65. Kiessling)</td></tr></tbody>

Reklama

Související témata: