Hlavní obsah

Trenér Rangnick přiznal kontakt s Bayernem Mnichov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenér rakouské fotbalové reprezentace Ralf Rangnick přiznal, že ho kontaktoval Bayern Mnichov, který shání náhradu za končícího Thomase Tuchela. V rozhovoru pro web 90 Minuten však dodal, že zájem bavorského klubu zatím neřeší.

Foto: Angelika Warmuth, Reuters

Hráči Bayernu Mnichov oslavují gól.

Článek

„Není k tomu důvod. Myslím jen na rakouskou reprezentaci a nadcházející mistrovství Evropy,“ uvedl Rangnick. „Bayern mě kontaktoval a já o tom informoval rakouský svaz,“ dodal pětašedesátiletý německý kouč.

Rangnick přidal, že zájmem Bayernu se začne zabývat až po Euru a pouze pokud mu mnichovský celek předloží nabídku. „Musí říct, že mě chtějí. A pak bych si já položil otázku, jestli něco takového opravdu chci,“ prohlásil.

Bývalý kouč Manchesteru United, Stuttgartu, Schalke nebo Lipska současně přidal, že by musel celou záležitost probrat s rakouským svazem, se kterým má díky postupu na mistrovství Evropy ještě na dva roky smlouvu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.