Hlavní obsah

Adame, ty musíš pryč, vzkazuje Hložkovi expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patří mezi klenoty českého fotbalu, je jednou z největších hvězd české nejvyšší soutěže. Teď se zdá, že je Adam Hložek na odchodu ze Sparty. Změna dresu talentovaného českého reprezentanta a ofenzivní řady pražské Sparty bylo jedním z témat fotbalového pořadu Přímák na Sport.cz. „Když vezmu Adama Hložka, docházím k závěru: Adame, ty musíš jít pryč,“ radí expert Josef Csaplár. „Sparta ti v téhle situaci není schopna vytvořit aspirativní prostředí, aby ses měl od koho učit,“ dodává ve fotbalovém studiu Sport.cz.

Adame, ty musíš pryč, vzkazuje Hložkovi expertVideo: Sport.cz

 
Článek

„Pokud je Sparta schopna Adamu Hložkovi vytvořit vysoce aspirativní prostředí, kde se má ještě co učit, kde se má od koho učit, řeknu: Nikam nelez!" uvádí 59letý trenér Csaplár v pořadu Přímák na Sport.cz.

Jenže expert je přesvědčený o tom, že letenský klub už v tuhle chvíli hráče nemůže ve fotbalové kariéře posunout dál. Rudý dres by proto měl podla Csaplára po sezoně změnit. „Jestli Sparta není schopna tohle vytvořit, tak potom tady nemáš co dělat," pokračuje někdejší kouč Slavie či Liberce a dalších českých i zahraničních ligových klubů.

Křetínský musí učinit jedno ze dvou možných rozhodnutí, soudí Csaplár v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

Csaplár hledá přirovnání u bývalých fotbalistů, kteří v minulosti odcházeli do ciziny. „Říkal jsem, výhoda Pavla Nedvěda, Pavla Kuky, kluků, kteří odcházeli, byla, že oni v týmech měli osobnosti, starší hráče, kteří jim klidně i dali pohlavek. Prostě měli se od koho učit," hledá rozdíly oproti Hložkovu dosavadnímu angažmá.

Expert Josef Csaplár v pořadu Přímák na Sport.cz rozebírá, co vedlo Bořka Dočkala k ukončení kariéry.Video: Sport.cz

„Naopak Sparta, a já jsem to považoval za naprostý nesmysl, že na něj najednou nakládala a Adam to musí táhnout. Platilo, že když Adam hraje dobře, tak my hrajeme..." kritizuje trenér.

„To bylo prostě z jeho pohledu něco, co ho ničilo. To je role, která mu nepatří, to je role, kterou neměl Messi, Ronaldo ani Mbappé v jeho věku," odsuzuje Josef Csaplár. A jak by podle něj měl Adam Hložek vybírat další klub? Dozvíte se ve videu z pořadu Přímák na Sport.cz.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články