Hlavní obsah

Bolka je spokojená, pojistila si trenéry na další dva roky

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Jsou spokojení, nemají důvod ke změnám. Proto si trenéry pojistili. Hlavní kouč Jozef Weber a jeho asistent Jan Baránek po dvou letech prodloužili o další dva roky smlouvy s fotbalovou Mladou Boleslaví.

Foto: fkmb.cz

Jozef Weber bude i nadále trenérem fotbalistů Mladé Boleslavi.

Článek

Mladá Boleslav je po podzimu v ligové tabulce pátá, na druhou Plzeň ztrácí šest bodů. Během jara by se rádá posunula výš.

Hlavní trenér Jozef Weber a jeho asistent Jan Baránek měli smlouvy do konce letošního června, teď s vedením klubu uzavřeli nové kontrakty s platností do 30. června 2022.

Weber převzal tým trápící se ve spodní třetině tabulky koncem února 2018 a výrazně přispěl ke klidné záchraně. V dalším ročníku 2018/19, jenž premiérově vrcholil třemi nadstavbovými skupinami, sice nedovedl mladoboleslavské mužstvo do vytoužené elitní šestice. Ze sedmé příčky se však s ním potom přes tři konkurenty vyšvihl na evropskou scénu.

Aktuálně tým pod jeho vedením znovu aspiruje na účast v předkolech Evropské ligy. Bývalý hráč Sparty, Drnovic nebo Jablonce v minulosti trénoval také Bohemians 1905 a Karvinou, oběma týmům pomohl k postupu z druhé do první ligy.

Reklama

Související témata: