Hlavní obsah

Dočkalův konec? Nezasloužená kritika a možná osobní znechucení, naznačuje Csaplár

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dispečer hry, chlapík s báječnou kopací technikou, kapitán. To všechno platí na adresu sparťanského záložníka Bořka Dočkala, který před pár dny oznámil, že po sezoně končí fotbalovou kariéru. „Překvapilo mě to, za mě končí brzy," prohlásil ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz expert Josef Csaplár. Ten se netají tím, že si Dočkala dál dovede představit na zeleném pažitu.

Expert Josef Csaplár v pořadu Přímák na Sport.cz rozebírá, co vedlo Bořka Dočkala k ukončení kariéry.Video: Sport.cz

 
Článek

Sparťanští fanoušci si jistě vzpomenou, když na Letné končil záložník Marek Matějovský. Ten kariéru nezabalil a dál válí za Mladou Boleslav. Je osobností týmu a nad jeho průnikovými přihrávkami a myšlením musejí plesat fotbaloví fajnšmekři. Nedočká se podobné paralely sparťanský tábor i tentokrát? V zákulisí se proslýchá, že rozchod se sportovním ředitelem Tomášem Rosickým nebyl zrovna ideální. Csaplár si stojí za tím, že Dočkal ještě končit nemusel.

„Já jsem už dřív říkal, že se mi Bořek líbil. Vycházím z jeho čísel. Kritika, která přicházela na jeho adresu, byla v řadě případů nezasloužená," prohlásil v pořadu Přímák na Sport.cz.

Křetínský musí učinit jedno ze dvou možných rozhodnutí, soudí Csaplár v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

„Třiatřicet let, to není žádný věk. Nevím, jestli měl pokračovat ve Spartě, ale... Možná na to přijde i on a bude se vracet," konstatoval expert s tím, že se domnívá, že u zkušeného kopáče došlo k určitému znechucení, osobnímu znechucení," doplnil Csaplár, aniž by rozklíčoval, co konkrétně má na mysli. „Doufám ale, že mu fotbal bude chybět."

Ve Fortuna lize končí smlouvy skvělým fotbalistům. Co s nimi bude dál? Pasáž z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

Celý pořád Přímák s expertem Josefem Csaplárem najdete na Sport.cz

Reklama

Související témata: