Hlavní obsah

Dukla popáté padla, Drsek ale věří v lepší zítřky. Hráči chtějí dřít za mančaft, říká

Pět zápasů, nula bodů, a navíc hrozivé skóre 4:15. Fotbalistům pražské Dukly se vstup do nové ligové sezóny vůbec nepovedl, páteční předehrávku pátého kola se Slováckem (1:2) navíc smolně ztratili v předposlední minutě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Pavel Drsek se s Duklou ani na pátý pokus nedočkal prvních bodů v nové ligové sezóně.

Článek

„Ze standardky jsme mohli dát gól na 2:1, bohužel ale nedali a pak druhým vlastním gólem prohrajeme," posteskl si kouč Pavel Drsek, jehož tým má na kontě už patnáct inkasovaných branek, nejvíc z celé soutěže.

„Proti Slovácku jsme se soustředili na kvalitní defenzívu, protože gólů jsme dostali za poslední čtyři utkání opravdu hodně. Byly tam fáze, s nimiž jsem spokojený. Spousta našich hráčů má dobrý charakter a chce dřít za mančaft, ale bohužel kvalita na balónu v některých fázích nebyla dobrá," tvrdil jednačtyřicetiletý trenér.

V táboře Dukly vládl po nešťastné porážce se Slováckem velký smutek. Drsek však věří, že se jeho svěřenci ze složité a nepříjemné situace dostanou. „Budeme s hráči pracovat i psychologicky. Oni chtějí, hrabou. Teď pojedeme do Ostravy s tím, že tam chceme něco urvat," burcuje Drsek, jenž musel na lavičce překousnout už pátou ligovou porážku v řadě.

„Situace není šťastná, tlak ale necítím. Je na vedení, jak se zachová. Já budu dál pracovat s týmem, jak nejlépe umím," uzavřel.

Získají fotbalisté pražské Dukly body v příštím ligovém zápase v Ostravě?
Ne, na hřišti Baníku prohrají
72 %
Ano, odvezou si bod
12,5 %
Ano, v Ostravě vyhrají
15,5 %
Celkem hlasovalo 914 čtenářů.

Reklama

Související témata: