Hlavní obsah

FANTASY: Bajza a Kušej vydělali svým týmům nejvíce bodů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Branek tentokrát moc nepadalo, vydělat tedy šlo spíše na defenzivních pozicích. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Ve 13. kole stobodová hranice ani zdaleka nepadla.

Foto: Sport.cz

Karel Komárek a jeho KOMI TEAM, král 13. kola.

Článek

Nejdražší hráči nemusejí být vždy nejlepší. Pavol Bajza je ideálním příkladem. Brankář Hradce Králové vychytal čisté konto proti Teplicím a stal se hráčem kola. Devět bodů stejně jako on vydělal svým týmům také mladoboleslavský Vasil Kušej při výhře nad Spartou, jeho cena je však vyšší - a úspěch tudíž očekávanější.

Karel Komárek se bez střelců gólů v pohodě obešel. Jeho KOMI TEAM zasadil pět obránců do betonu a se ziskem 79 bodů se stal trenérem kola.

Foto: Sport.cz

Ideální sestava 13. kola

Trenéři a manažeři ve Fantasy věří v brzký návrat sparťanských marodů Krejčího s Haraslínem a nadále si je ponechávají na soupisce.

Nejčastěji angažovali sparťanský tandem Haraslín (má ho 6590 hráčů) a Sörensen (5749), následují Tanko (4726), Šulc (4706) a Ogbu (4592).

Pokud jde o kapitána, nejčastěji dostali pásku sparťani Krejčí (1332), Haraslín (1189) a Kuchta (933).

Hráči s největším počtem bodů v kole:
Pavol Bajza 9 bodů (5,5 M)
Vasil Kušej 9 bodů (8,3 M)
Patrik Čavoš 8 bodů (5,6 M)
Michal Tomič 8 bodů (5 M)
Oscar Dorley 8 bodů (5,9 M)

Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 14. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Reklama