Hlavní obsah

FANTASY: Obrana, nebo útok? Ukažte všem, kdo je fotbalový expert!

Letní fotbalová pauza je téměř za námi a zraky sportovních fanoušků se opět upírají ke startu nové sezóny. Nejvyšší tuzemská fotbalová soutěž Synot liga odstartuje v pátek 24. července a společně s fotbalovými týmy vyrazí do boje o body i tisíce Fantasy hráčů.

Dokaž všem, že rozumíš fotbalu.

Článek

Vyzkoušejte si, jaké je to být trenérem v první lize. Zapojit se může kdokoliv. Stačí sestavit svůj vlastní tým za rozpočet, který máte k dispozici. Zvolit kapitána a správnou strategii a můžete vyrazit do boje proti všem ostatním.

Ukažte všem, kdo je fotbalový expert!

Pro zapojení do hry stačí z výběru všech ligových fotbalistů sestavit ideální fotbalovou jedenáctku. K dispozici je 100miliónový rozpočet a několik strategických variant, do kterých lze mužstvo uspořádat. Vyznavači útočného fotbalu uvítají možnost hrát na tři obránce a tři útočníky. Trenérům, kteří preferují zajištěnou obranu, je k dispozici systém s pěti obránci.

Vytvořte si vlastní ligu a vyzvěte přátele na souboj

Nemusíte bojovat jen o výhru v rámci celkového pořadí. Fantasy nabízí možnost vytvořit vlastní miniligu a změřit síly se svými kamarády či kolegy z práce. Je jen na vás, kolik minilig chcete hrát.

Dost hádek. Postavte své týmy proti sobě a ukažte, kdo je nejlepší. Neváhejte a dokažte, že fotbalu skutečně rozumíte. Fotbalová liga startuje už v pátek v 17:30.

Reklama

Související témata: