Hlavní obsah

FANTASY: Ovládne Slavia před vyprodaným stadiónem derby se Spartou?

fantasy

Další Fantasy kolo se nese v duchu derby pražských "S". O tomto prestižním souboji se říká, že nemá favorita, že aktuální forma týmů o konečném výsledku nerozhoduje. Přesto věříme, že Letenští v Edenu vyhrají a udrží tak vedoucí příčku v ligové tabulce. Kdo další doplní fotbalisty Sparty v našem výběru?

Kapitánskou pásku dáváme Janu Kovaříkovi z Plzně.

Článek

Po trenérské výměně se Plzeň vyšplhala zpět do horních pater tabulky a figuruje na třetím místě. Proti Liberci budou mít Západočeši šanci si o jednu pozici polepšit. Do sestavy míří dvojice Kovařík, Rajtoral, kteří by měli stát u zrodu většiny ofenzivních pokusů Viktorie.

Potvrdí Přikryl aktuální formu?

Dukla se utká také proti svému sousedovi z tabulky. Na Julisce přivítá Brno. Nic jiného než výhru nemohou svěřenci trenéra Kozla považovat za úspěch. V naší sestavě se objevuje Přikryl, jenž hraje poslední zápasy v dobré pohodě a rozšiřuje své Fantasy konto. V útoku dáváme příležitost Bergrovi, který by mohl navázat na své trefy ze začátku soutěže.

Zraky mnoha fanoušků se budou v neděli upírat k pražskému derby. Červenobílí budou mít výhodu domácího prostředí a plného stadiónu, který je požene za skalpem odvěkého rivala. My přesto v utkání favorizujeme Spartu. Do sestavy míří produktivní dvojice Dočkal - Lafata. Krýt záda oběma jmenovaným bude v obraně Costa.

Reklama

Související témata: