Hlavní obsah

FANTASY: Poradci se trumfují, kde sehnat posily za slušné peníze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelze se řídit jen získanými body, i na cenu je třeba s ohledem na celkový rozpočet myslet. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz spustil na Sport.cz Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před víkendem přicházejí za účastníky Fantasy hned dva poradci. Petr Švancara doporučuje hráče za slušné peníze, Luděk Zelenka se tentokrát zaměřuje na útočníky. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 6. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Petr Švancara radí hráčům Fantasy ligy před 6. kolemVideo: Sport.cz

 
Článek

Plzeň si svůj zápas v Mladé Boleslavi odložila, viktoriáni jsou o víkendu mimo. Nejednomu hráči tak vzniknou problémy.

„Do obrany chci doporučit hradeckého Daniela Horáka. Myslím, že je za dobré peníze - a mohlo by za ně být hodně muziky, i když na Bohemce to může být hodně těžké,“ usmívá se Petr Švancara.

„Do zálohy bych pak za slušné peníze doporučil Matěje Šína z Baníku Ostrava. Pokud jde o útočníky, mohli by se prosadit olomoucký Juliš nebo slávista Van Buren. Tak šťastnou ruku,“ přeje Švancara.

Luděk Zelenka radí hráčům Fantasy ligy před 6. kolemVideo: Sport.cz

Jeho parťák se v průběhu soutěže zaměřuje na jednotlivé posty a dospěl k útočníkům.

„Roztočil jsem peníze v obraně a záloze, takže v útoku už jsem se musel mírnit. Na Kuchtu, Jurečku nebo podobné bombarďáky jsem nedosáhl. V mojí sestavě jsou Ondrášek a Durosinmi. Zatím úplně nesplácejí důvěru, ale věřím, že se to otočí. Zatím mají oba místo v sestavě jisté, což je základ úspěchu,“ líčí Luděk Zelenka. Durosinmiho však bude muset dát v tomto kole na lavičku, Plzeň nehraje…

„Sázkou na jistotu je pro mě Kuchta. Nedává sice gól za gólem, ale jeho místo ve Spartě je stálé. Teď sice mají trochu výsledkový půst, ale dá se předpokládat, že Sparta bude hrát nátlakově, že bude dávat góly. A hlavně doma bude hrozně silná,“ radí před utkáním s Karvinou.

„Jak říkám, Kuchta je pro mě útočník číslo jedna, ale jeho cena je samozřejmě úměrně tomu strašně vysoká,“ uvědomuje si Zelenka.

  1 : 1 Zlín - Č. Budějovice 1 : 1 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Zlín vs. Č. Budějovice
Zlín vs. Č. Budějovice
Zlín
Č. Budějovice
  3 : 0 Jablonec - Pardubice 3 : 0 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Jablonec vs. Pardubice
Jablonec vs. Pardubice
Jablonec
Pardubice
  1 : 3 Bohemians - Karviná 1 : 3 dohráno
20240516T17 : 00:00+0200
Bohemians vs. Karviná
Bohemians vs. Karviná
Bohemians
Karviná
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.