Hlavní obsah

FANTASY: Švancara doporučuje Frýdka, Liberec v něm má zlato

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Domácí pohár obstaral v týdnu zápasovou vložku, vládu o víkendu znovu přebírá nejvyšší soutěž. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají svou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před dalším pokračováním přichází za účastníky Fantasy poradce Petr Švancara s tipem na schopného záložníka. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 14. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Petr Švancara radí před 14. kolem Fantasy ligyVideo: Sport.cz

 
Článek

Liberec zažehnal chmury hladkou výhrou nad Plzní. Po remíze na Slovácku v minulém kole teď potřebuje doma zdolat České Budějovice.

Slovan je favoritem zápasu, rádce se však netradičně orientuje také podle počasí.

„Přátelé, prší. Takže co? Téma Liberec, protože tam prší vlastně celý rok,“ usmívá se Petr Švancara.

Kušej a Matějovský táhnou Mladou Boleslav. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

„Za mě Frýdek. Pro mě TOP hráč, který tam už dlouho nevydrží. Myslím, že Liberec v něm má opravdu zlato. Jednou ho může dobře prodat, jestli on bude chtít,“ líčí poradce.

Christian Frýdek zatím ve Fantasy vydělal svým trenérům 36 bodů, jeho cena vzrostla na 7,4 milionu.

„Mám ho rád, je to můj oblíbený hráč. Dejte si za mě Frýďase,“ radí Švancara.

Luděk Zelenka před 14.kolem Fantasy ligyVideo: Sport.cz

Jeho kolega se zaměřil na týmy, které minule překvapivě prohrály.

„Sparta sice klesla na druhé místo, moc gólů ale nedostává a také s Bohemkou bude hrát na čisté konto. Mám v sestavě tradičně tři sparťany a všechny je tam nechám. Jak Vitíka se Sörensenem, tak i Láďu Krejčího, který je gólový. Věřím jim,“ říká Luděk Zelenka.

U jiného klubu neuspěl. „Baník vypadal, že má málem našlápnuto k boji o titul. V poslední době však strádá a moc gólů nedává. Teď hraje derby v Karviné. Procházel jsem tedy jeho sestavu. Mám na lavičce Durosinmiho, který je zraněný. Určitě někoho přivedu, ale z Baníku mě nikdo nezaujal natolik, abych ho dal do sestavy. Jak to máte vy?“ vyzývá Zelenka.

Reklama