Hlavní obsah

FANTASY: Švancara doporučuje plzeňské hrdiny ze Záhřebu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Další anglický týden, pohároví zástupci se rychle musejí soustředit zpátky na domácí soutěž. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají svou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před víkendem přichází za účastníky Fantasy poradce Petr Švancara s tipem na gólové hráče. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 13. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Petr Švancara radí před 13. kolem Fantasy ligyVideo: Sport.cz

 
Článek

Nečekaný triumf. Plzeňští ve třetím kole Konferenční ligy v Záhřebu porazili Dinamo 1:0, ve skupině C i potřetí zvítězili a mají na dosah postup do jarní vyřazovací fáze. Utkání na stadionu Maksimir rozhodl v 69. minutě útočník Tomáš Chorý proměněnou penaltou. Viktoria v pohárech zdolala Dinamo na jeho hřišti jako první český tým v historii.

Plzeň v neděli hostí Karvinou, právě tohoto zápasu by využil rádce účastníků Fantasy ligy.

„Už v Liberci se Plzni zranil útočník (Durosinmi). Velmi důležitou otázkou pro utkání, v němž je favorit jasný, tedy bude, kdo nastoupí v útoku,“ předesílá Petr Švancara.

Proměna plzeňského Pavla Šulce a jeho hattrick. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

„Tady bych si vsadil na dvojici, která odvedla slušnou práci v Záhřebu s Dinamem. Tedy Chorý a Šulc,“ doporučuje poradce.

Jeho kolega se zabývá jinou problematikou. „Zděšení nastalo u většiny z vás. Hlavně u těch, co mají v sestavě Lukáše Haraslína. Nejužitečnější hráč ligy, nasbíral nejvíc bodů. Má bohužel svalové zranění a vypadá to, že bude delší dobu mimo sestavu,“ avizuje Luděk Zelenka.

Luděk Zelenka radí před 13. kolem Fantasy ligyVideo: Sport.cz

Pokouší se tedy najít náhradu. „Měl by to být hráč, který góly dává, také na ně přihrává a pravidelně nastupuje, navíc ideálně kope i standardky. Tam je pak velká šance, že by mohl u gólů být,“ přemítá rádce.

Má pro hráče Fantasy tři nabídky. „Jednou z nich je můj kapitán Pavel Šulc z Plzně. Trochu teď stagnuje, ale věřím mu dál. Druhou možností je jeho klubový kolega Pavel Bucha. Také na něj trochu dolehl náročný program. Ale co mám zprávy z Plzně, chystá se velká ofenziva a mohli by se začít prosazovat. A pak bych viděl někoho ze Slavie. Sice prohrála v Římě, ale v lize je to jiná káva a herně dominuje. Můj tip jako náhrada za Haraslína je jeho reprezentační kolega - Ivan Schranz,“ nabízí Zelenka.

Reklama