Hlavní obsah

FANTASY: Věřte dál Šulcovi, shodují se rádci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydařený pohárový čtvrtek příznivce navnadil. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před víkendem přicházejí za účastníky Fantasy znovu dva poradci. Petr Švancara a Luděk Zelenka se zaměřili na krále nadcházejícího víkendu. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 9. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka doporučuje Pavla ŠulceVideo: Sport.cz

 
Článek

Dali si souboj na dálku, kdo se asi tak nejspíš stane nejúspěšnějším hráčem 9. kola. A světe div se, shodli se na stejném jménu.

„Jen pro připomenutí, minulé kolo ovládl Pavel Šulc se 17 body. Já ho měl jako kapitána, takže mi přinesl nádherných 34 bodů,“ chlubí se Luděk Zelenka.

„Můj předpoklad je, že mužem 9. kola bude také Pavel Šulc, proto si ho nechávám kapitánem. Plzeň má fazonu, vyhrála jedenáct zápasů za sebou. Navíc má hratelného soupeře, Pardubice, takže já tipuji, že Šulc opět dá dva góly. Bude mít 15 bodů a jako kapitán mi přinese 30 bodů,“ očekává Zelenka.

Petr Švancara doporučuje Pavla ŠulceVideo: Sport.cz

Druhý rádce mu jen přizvukuje. „Šulc ukazuje, že vyzrál, už je v klíčových situacích zkušenější. A Plzeň má Pardubice, což volá po tom, že by fazonu mohl potvrdit góly,“ argumentuje Petr Švancara.

Na potvrzení své věštby si při natáčení příspěvku povolal i nečekaný výjev, spuštění vodotrysku.

„Teď se mi tady rozžíná i voda. To je asi znamení, že mám pravdu. Že i Diego tam nahoře jasně říká: Pavel Šulc,“ kření se Švanci.

Jeho parťák ještě o něco rozšiřuje nabídku. „Kdo by snad váhal nad plzeňskými hráči, tak já přidám ještě jeden tým. Slovácko (hraje s Karvinou). Tipoval bych třeba Vechetu nebo Kalabišku. Ale číslem jedna je pro mě jednoznačně Šulc,“ zdůrazňuje Zelenka.

Reklama