Hlavní obsah

FANTASY: Vliegen může být trumf, tipy na brankáře od experta Zelenky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První body už se sypou, profilují se lídři jednotlivých lig i celkové soutěže. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Hráči rychle poznali, jak důležité je mít kvalitního brankáře, který boduje za zákroky, čistá konta či lapené penalty. Právě na gólmany se zaměřuje jeden z rádců Luděk Zelenka.

Vliegen může být trumf, tipy na brankáře od experta ZelenkyVideo: Sport.cz

 
Článek

Šel s kůži na trh, sestavil si vlastní tým. „Doufám, že se vám ve Fantasy lize daří, mně zatím nic moc... Přesto mám pro vás nabídku. Jedná se mi tentokrát o gólmany," zdraví všechny své soupeře zkušený bývalý fotbalista.

„Já mám Macíka z Olomouce a jsem s ním spokojený. Přináší mi body, pravidelně chytá, takže dobré. Náhradního mám Janáčka, zatím nechytá, ale má dobrou cenu, takže se mi do týmu vejde," nechává Luděk Zelenka nahlédnout do vlastní hráčské kabiny.

„Koho chci doporučit vám, jsou samozřejmě gólmani obou pražských S. Jak Vorel, tak Kolář mají teď jistou pozici, gólů moc nedostávají. Vorel ještě ani jeden, Kolář jen jeden. A dá se předpokládat, že i nadále moc branek do jejich sítě padat nebude," poukazuje.

Překvapení jménem Jindřich Staněk. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Otázkou samozřejmě je, kdy do branky Sparty naskočí Peter Vindahl, nová posila pro evropské poháry.

„Mojí úplně největší hvězdou, kterou bych doporučil všem, je liberecký Olie Vliegen. Má skvělou fazonu, je to výborný kluk a chytá za skvělou obranou. Myslím, že právě on vám určitě vaši sestavu nezkazí," přimlouvá se Zelenka.

Reklama