Hlavní obsah

FANTASY: Záložní řada z Plzně se vyplatí, radí Zelenka. Švancara našel kapitána

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poháry dejte stranou, o víkendu se vrací domácí soutěž. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají svou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před víkendem přichází za účastníky Fantasy poradci Luděk Zelenka a Petr Švancara. První z nich hledá záložníky, druhý zase kapitána. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 11. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka doporučuje záložníky do Fantasy ligyVideo: Sport.cz

 
Článek

Blíží se další reprezentační přestávka, jedno kolo se před ní ještě stihne.

„Hodně se ve Fantasy lize řeší záložní řada. I já s ní mám asi největší problém. Logicky tam chcete gólové hráče, co mají čísla, kteří by přinášeli hodně bodů. Takoví jsou ale hodně drazí a nemůžete použít všechny z jednoho týmu,“ předesílá Luděk Zelenka.

„Sháním je většinou podle aktuální formy. Jako jedničku mám Pavla Šulce, nedávno jsem ho tady tipoval také jako hráče kola. Nastupuje pravidelně, pod koučem Koubkem má v Plzni výbornou pozici. Věří si a v šancích je,“ vysvětluje rádce.

Petr Švancara doporučuje kapitána pro Fantasy liguVideo: Sport.cz

„Myslím, že klidně celá řada by se dala postavit z Plzně - a přinášela by vám body. Já k ní přidal ještě Kalabišku. Je gólový, ale teď ještě musí hrát dobře také jeho Slovácko. Což je dobrý příklad - je to hodně o výběru zrovna úspěšného týmu a zároveň i úspěšného hráče,“ usmívá se Zelenka.

Jeho parťák pro změnu přemýšlí, komu svěřit kapitánskou pásku.

„Myslím, že by nebyl špatný třeba Abdullahi Tanko z Baníku. Má fazonu. Není tam dlouho, ale proč ne. Je to můj nápad, že by směrem k nám přinášel body. Je to sice cizinec, ale podle mě by byl i v reálu skvělý kapitán,“ navrhuje Petr Švancara.

Ostravští v sobotu hostí Pardubice.

Reklama