Hlavní obsah

FANTASY: Zlín přepustil první místo Spartě! V čele bodování hráčů je teplický Fillo

Zlín neporazitelnost na Letné neudržel, a tak se do čela domácí fotbalové soutěže vyšvihla Sparta. Prvoligový nováček má společně s Brnem a Příbramí shodně šest bodů. V čele bodování hráčů je teplický záložník Martin Fillo, který si stihl připsat na svůj Fantasy účet dvacet osm bodů. O čtyři body méně mají kanonýr Slovácka Libor Došek s dalším útočníkem Romanem Bednářem z Příbrami. Boj o další body vypukne již v pátek v 18:00. Pojďme se nyní podívat, jaké fotbalisty vyslala do boje redakce Fantasy.

Žádný z týmů nemá v tomto kole maximální zastoupení tří fotbalistů.

Článek

Dukla si po vítězství na vlastním hřišti nad Plzní přivezla z Liberce bod za remízu 1:1. Stejně jako s Plzní čelili Pražané i pod Ještědem penaltě, která je mohla o body připravit, nestalo se tak. Brankář Rada pokus Šurala zklikvidoval.

Věříme, že Rada bude podávat kvalitní výkony i nadále a proti Bohemians 1905 udrží čisté konto. S eliminací útočných pokusů hostů mu bude pomáhat i Ondřej Vrzal, kterého stavíme do obrany.

Jablonec prohrál v Jihlavě

Sparta ani Jablonec si neodvezly z Jihlavy plný počet bodů. Jablonec dokonce s Jihlavou prohrál a krčí se tak se čtyřmi body na deváté příčce tabulky. V derby proti Liberci domácí určitě nečeká lehký úkol, my ale věříme, že Jablonec zápas zvládne a připíše si tři body. Do naší sestavy putuje obránce Novák a společně s ním režisér hry Baumitu Pospíšil.

Slavia nenavázala na raketový vstup do soutěže z minulého ročníku. Ze tří zápasů dva prohrála a na svém kontě má pouze bod za remízu s Libercem. Je tedy nejvyšší čas začít sbírat body, aby nemusel pražský tým řešit sestupové starosti. Proti Jihlavě k tomu mají červenobílí další příležitost, kterou by měli využít. Nováka doplní v sestavě Jablonský a v útoku si zahraje Škoda.

Reklama

Související témata: