Hlavní obsah

FANTASY: Zlomí Sparta nepříznivou bilanci s Baníkem?

fantasy

Týden plný fotbalu pokračuje. Po vystoupení českých zástupců v evropských pohárech se opět upínají zraky Fantasy hráčů na domácí trávníky. V sobotu v 15:00 se rozjede další kolo Fantasy ligy. Sparta se v něm pokusí zlomit nepříznivou sérii proti Baníku, Plzeň jede na Julisku a Jablonec bude chtít před domácími diváky navázat na výhru z Příbrami.

Kapitánem týmu je Filip Novák.

Článek

Spartě zápas v Jihlavě nevyšel a na Plzeň ztrácí po prvním kole dva body. Další měření sil čeká Spartu na domácím hřišti s Baníkem Ostrava. Baník neprohrál se Spartou od srpna 2013. Věříme, že Sparta nepříznivou sérii přeruší a Baník nebude odjíždět z Prahy ani s bodem.

Nastoupit by mohl uzdravený Lafata

Skvělým výkonem proti CSKA Moskva si o místo v sestavě řekl Frýdek. Likvidovat útočné výpady soupeře bude Holek a záda mu bude krýt Bičík. Domácí se musejí obejít bez vykartovaného Costy. Na trávníku by se už mohl objevit kanonýr David Lafata.

Jablonec vstoupil do ligové sezóny úspěšně a z Příbrami si odvezl tři body. V pohárovém vystoupení se domácím už tolik nedařilo a před vlastními fanoušky si budou chtít fotbalisté napravit reputaci. Proti Bohemians k tomu budou mít skvělou příležitost.

Z posledních pěti utkání vyhrál Jablonec proti Bohemians čtyři. Jablonecká hra bude vycházet z pevné obrany, kde vedle Beneše dáváme příležitost Novákovi, který by mohl svůj výkon obohatit i o vstřelenou branku.

Reklama

Související témata: