Hlavní obsah

Fotbalisté a realizační tým Karviné dostali od vedení za špatné výkony pokuty

Fotbalisté a realizační tým Karviné dostali od vedení klubu kvůli špatnému vstupu do sezony pokuty, jejichž výši Slezané nechtěli zveřejnit. Svěřenci trenéra Jozefa Webera jako jediní v tomto ligovém ročníku ještě nevyhráli a se ziskem čtyř bodů uzavírají tabulku.

Foto: Václav Pancer, ČTK

Zleva Antonín Křapka z Karviné a Mick Van Buren z Českých Budějovic

Článek

Klubové představenstvo vyjádřilo nespokojenost nejen s výsledky a výkony, ale i s nasazením v posledních zápasech, které podle něj neodpovídá vytvořeným podmínkám. Pokutu dostali i všichni členové realizačního týmu včetně hlavního kouče Webera, jenž má zatím nadále důvěru vedení.

"Výši sankce nebudeme komentovat. Můžu slíbit, že všichni uděláme maximum pro to, abychom se co nejdříve dostali z nelichotivého posledního místa v tabulce a aby se celkově zlepšil herní projev," uvedl sportovní ředitel MFK Lubomír Vlk pro klubový web.

Slezané v minulém kole prohráli v Českých Budějovicích 1:3 a v lize nezvítězili už 10 utkání. Na předposlední tým tabulky Teplice, které už vyměnily trenéra, ztrácejí Karvinští bod. Ve víkendovém 10. kole přivítají Weberovi svěřenci podobně se trápící Mladou Boleslav, která z posledních čtyř ligových duelů získala jen bod.

Reklama

Související témata: