Hlavní obsah

Fotbalisté Ostravy odletěli do Turecka bez zraněného Almásiho

Bez zraněného útočníka Ladislava Almásiho odletěli dnes z Vídně na soustředění do Turecka fotbalisté Ostravy. Třiadvacetiletý slovenský reprezentant bude mimo hru podle prvních odhadů zhruba šest týdnů. Svěřenci trenéra Pavla Hapala sehrají na kempu v Antalyi tři přípravná utkání.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ladislav Almási na archivním snímku

Článek

Baník těsně před odletem přišel o svého nejlepšího střelce. Almási se zranil v úterní přípravě na umělé trávě ve Skalici a s pochroumaným kotníkem se musel vrátit do Ostravy. "Vyšetření nepřineslo dobré zprávy. Almási má poraněné vazy v kotníku, odhadovaná doba léčby je šest týdnů," uvedl Baníku na twitteru.

Almási je zraněný již podruhé během posledního půlroku. Na začátku této sezony chyběl Baníku zhruba dva měsíce, do hry naskočil v závěru září.

Trenér Pavel Hapal vzal na soustředění do Beleku kádr 22 hráčů do pole a tří brankářů. Jedno uvolněné místo po Almásim už na poslední chvíli nikým dalším neobsadil. Baník se v Turecku v sobotu utká s polskou Koronou Kielce, pak s Vasasem Budapešť a v generálce na jarní část ligy příští pátek s Cracovií Krakov.

Reklama

Související témata: