Hlavní obsah

Fotbalisté Pardubic sehrají odložené ligové utkání se Slováckem příští úterý

Odložený zápas 20. kola první fotbalové ligy mezi Pardubicemi a Slováckem se odehraje v úterý 22. února od 17 hodin. Ligová fotbalová asociace (LFA), řídící v Česku profesionální soutěže, o tom informovala v tiskové zprávě. Utkání se neuskutečnilo v původním termínu v neděli 6. února, protože východočeský tým, který má domácí azyl v pražském Ďolíčku, postihla střevní viróza a musel do karantény.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Cadu z Pardubic a Tomáš Wiesner ze Sparty Praha.

Článek

Pardubičtí kvůli přetrvávajícímu virovému onemocnění nenastoupili ani v sobotním 21. kole nejvyšší soutěže v Liberci a v jarní části sezony se ještě nepředstavili. Pro duel na severu Čech zatím LFA nestanovila náhradní termín.

Východočeši na začátku února uvedli, že vyšší počet hráčů A-týmu zasáhl "vysoce infekční a velmi nakažlivý vir" a hygienická stanice následně rozhodla o karanténních opatřeních. Nejednalo se ale o koronavirovou nákazu.

V této ligové sezoně bylo odloženo celkem šest zápasů. Vinou koronaviru na úvod jara nenastoupil Zlín proti Liberci, v původním termínu na podzim neabsolvovala dva duely ani Karviná. Slavia v srpnu kvůli odvetě kvalifikace Ligy mistrů s Ferencvárosem Budapešť požádala o odložení utkání s Olomoucí. Tři zápasy se odehrály v průběhu podzimu, duel Zlín - Liberec je na programu dnes.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články