Hlavní obsah

Fotbalisté Sparty na kolečku hanby. Hráče to dorazí, varuje legenda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sparta se sice trápí, což minulý víkend potvrdila třetí remízou v řadě, když doma hrála se Zlínem bez branek. Zato se Letenští zatím mohou spolehnout o své fanoušky. Ti chodí podporovat Priskeho tým ve vysokých počtech. Po trápení se Zlínem však publikum dalo najevo nespokojenost. A nešlo jen o kotel. „Hráči absolvovali kolečko hanby, museli na něj i zranění. Třeba Čelůstka si ho dal o berlích,“ líčí ve studiu Přímák na Sport.cz komentátor O2TV Radek Šilhan.

Reakce fanoušků Sparty? Za našich časů jsme radši rychle zmizeli v kabině. Pasáž z PřímákuVideo: Sport.cz

 
Článek

Hostem ve studiu je bývalý vynikající záložník Sparty a vicemistr Evropy 1996 Martin Frýdek. Ten vzpomíná, že když už jeho generace předvedla podobný výkon jako současní sparťané proti Zlínu, raději se s týmem rychle pakoval z trávníku do šatny.

„V televizi to možná není slyšet, ale když se vám nedaří a jdete si třeba pro balon, tak ty nadávky slyšíte. Priske chce asi tím kolečkem ukázat soudržnost, i když se nedaří," komentuje pozápasové dění na letenském pažitu Frýdek.

Jankto? Zatím mě nepřesvědčil. Diskuse v PřímákuVideo: Sport.cz

Samozřejmě by si přál, aby Sparta doma soupeře jako je Zlín přejela a slavila tři body. Když už se jí to nepovedlo, lituje hráče, co museli po duelu podstoupit.

„Myslím, že pro hráče je to utrpení velké, vidí sami, jestli hráli dobře nebo špatně," tvrdí, že si každý fotbalista dokáže vyhodnotit, jako parametry měl jeho výkon.

Daniel Křetínský je z toho sám nešťastný. A co Tomáš Rosický? Debatujeme v PřímákuVideo: Sport.cz

„A pak ještě absolvovat tohle kolečko... Zbytek fanoušků, co neodešli před koncem, když viděli, jak se hraje, tak vás ještě dorazí. Je to hodně těžké na psychiku," doplňuje Frýdek.

Co dalšího zaznělo v pořadu Přímák na Sport.cz?

Reklama

Související témata: