Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Že by Plzeň napodobila naši výhru nad Barcelonou? Moc tomu nevěřím. A co by měla změnit Sparta?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco Slavia s Plzní se přetahují o první příčku, Sparta má momentálně problém být alespoň jejich nejbližším pronásledovatelem. Jak by měl reagovat trenér Brian Priske? „Když vám něco nefunguje 4-5 zápasů, tak musíte udělat nějakou změnu, když vás má soupeř přečteného,“ zní jedna z odpovědí Martina Frýdka staršího ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Fotbalový pořad Přímák na Sport.cz, hostem byl bývalý reprezentant Martin Frýdek.Video: Sport.cz

 
Článek

Před 30 lety byl u vítězství Sparty 1:0 nad Barcelonou, ve středu se na hřišti tohoto klubu představí Plzeň. „Barcelona se chce vrátit na výsluní, podle toho také posílila. Přál bych jim ten zážitek na vlastní kůži, porazit Barcelonu je opravdu nádherné, ale musíme být realisti. Moc tomu nevěřím," přiznává někdejší opora týmu z Letné.

Podívali jsme se, v jaké formě se nacházejí hráči fotbalové reprezentace před pokračováním Ligy národů, kde se svěřenci Jaroslava Šilhavého střetnou s Portugalskem a Švýcarskem, s nímž se zřejmě utkají o záchranu v elitní skupině.

Zabýváme se také otázkou, co se ještě stihne odehrát v rámci končícího přestupového období ve Fortuna lize. V pořadu se také dozvíte, která země letos měla asi vůbec nejkratší přestupové okno, kdo z členů UEFA ho uzavře jako poslední a jak jsou vlastně přestupová období limitována řády FIFA.

Více najdete v pořadu Přímák, který si můžete přehrát také jako podcast.

Reklama

Související témata: