Hlavní obsah

Fotbalová dohoda kvůli hokejovému finále, Sparta s Baníkem nastoupí o hodinu později

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Drobná změna s ohledem na fanoušky. Fotbalisté Sparty a Baníku vstoupí do nadstavbové části ligy v sobotu až ve 20:00. Zápas mezi třetím a pátým týmem ve skupině o titul měl původně výkop o hodinu dříve, kvůli kolizi se čtvrtým finále hokejové extraligy mezi Spartou a Třincem (od 17:00) začne později. Místo původních 16:00 se od 17:00 uskuteční ve stejný den také tři duely skupiny o záchranu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Lischka z Baníku Ostrava a Lukáš Haraslín ze Sparty Praha.

Článek

Fotbalová Sparta se po porážce v Olomouci už zase loučí s nadějemi na titul. Podstatná část jejích příznivců ovšem drží palce také hokejistům Sparty, kteří se o titul bijí jako lvi. Za stavu 1:1 na zápasy se finálové série stěhuje z Třince do Prahy. Fanoušci v týdnu řešili problém, jak kolizi hokeje s fotbalem pojmout.

"Nakonec se podařilo udělat vstřícný krok pro fanoušky, hlavně zásluhou dohody Sparty s Baníkem. První kolo nadstavby se o hodinu posouvá a hlavní zápas začne v sobotu ve 20:00. Kolize s hokejem je tedy vyřešena. Díky!" kvituje na sociální síti Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport, která bude oba zápasy vysílat.

"Klub zároveň tímto krokem nabízí sparťanskému publiku možnost sledovat čtvrtý finálový zápas hokejové Sparty s Třincem i první zápas ACS v nadstavbové části návazně v televizních přenosech. Sparta děkuje za vstřícnost zejména Baníku Ostrava, který s posunutím výkopu souhlasil, zároveň poděkování směřuje k řídícímu orgánu soutěže LFA a stanici O2 TV Sport," reaguje pro změnu Sparta na svém webu.

Vstupenky, na nichž je původní čas výkopu, zůstávají v platnosti. Brány stadionu budou otevřené v průběhu celého utkání, aby fanoušci mohli dorazit na Letnou i se zpožděním, pokud dojde například k prodloužení hokejového zápasu Sparty s Třincem.

S hodinovým posunem začnou v sobotu i duely v nadstavbové skupině o záchranu Jablonec - Pardubice, Karviná - Zlín a Teplice - Bohemians 1905.

Reklama

Související témata: