Hlavní obsah

Fotbalový Zlín už není Fastav. Ševci si plácli s novým titulárním partnerem

Našli náhradu za firmu Fastav, která klub finančně podporovala minulých deset let. Titulárním partnerem prvoligových zlínských fotbalistů se nově stala minimálně na další tři sezony česká banka TRINITY BANK, která se uplynulých dvacet pět roků zaměřuje na soukromé osoby, podnikatele i firmy. Moravský klub nyní ponese název FC Trinity Zlín.

Foto: fcfastavzlin.cz

Partnerskou smlouvu podepsali generální manažer zlínského klubu Zdeněk Grygera (vpravo) a předseda představenstva TRINITY BANK Dušan Benda.

Článek

„Jsme velice rádi, že se nám povedlo dotáhnout jednání do zdárného konce. Je to pro nás mimořádně důležité pro ekonomickou stabilizaci klubu. Získali jsme, obrazně řečeno, velmi kvalitního spoluhráče. Trinity Bank je významná a stabilní společnost. Podpis smlouvy je pro nás značným impulzem do budoucna," tvrdí ředitel zlínského klubu Leoš Gojš.

Podle zlínského generálního manažera Zdeňka Grygery by měl finanční příspěvek nového titulárního partnera nahradit peníze, které dával Fastav, za jehož éry se Ševci vrátili do elitní soutěže. „Rozpočet zůstane plus mínus ve stejné výši," prozradil. Pro Zlíňany znamenal finanční injekci také nedávný přestup záložníka Condeho do švýcarského Curychu, za nějž údajně vyinkasovali v přepočtu přes dvanáct milionů korun.

Zakladatel Trinity Bank Radomír Lapčík pokládá navázanou spolupráci za poděkování regionu, kde jeho peněžní ústav vyrostl. „Naším posláním je vést lidi k úspěchu. Věříme, že to teď bude platit i pro zlínský fotbal," přeje si.

Generálním partnerem zlínského fotbalového klubu se zároveň nově stala sázková kancelář Tipsport.

Reklama

Související témata: