Hlavní obsah

Kerič: Přestup do Sparty? Nechávám to na manažerovi

Josef PešoutSport.czPrávo

Usiluje o něj pražská Sparta, ale fotbalový útočník Andrej Kerič si zatím poctivě plní povinnosti ve Slovanu Liberec. „Trenér mě nominoval na zápas v Děčíně proti Ústí, takže jsem ho absolvoval a chtěl jsem být mužstvu něco platný. Bylo to moje i týmové první vystoupení na hřišti v rámci zimní přípravy. Navíc na umělé trávě, na kterou nejsme zvyklí,“ líčil Kerič pro Sport.cz.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Fotbalista Andrej Kerić

Článek

„Měli jsme těžké nohy, hrálo se docela v tempu,“ pokračoval ještě Kerič. Na otázku, jestli to byl jeho poslední start za Liberec, odvětil:  „To nedokážu říci. Přestupní termín je v plném proudu a změny se nemusí týkat jen mě, ale třeba i jiných hráčů z Liberce,“ tvrdil chorvatský útočník.

Údajně se o něj zajímala i Plzeň. „Nikdo z tamního klubu mě nekontaktoval,“ prohlásil Kerič. Jeho případný odchod do Sparty je podle něj otázkou pro liberecký a letenský klub.

„Nevím, jestli se už domluvily. V úterý mělo být nějaké jednání. Ve středu budu normálně trénovat v Liberci. Ze Sparty se mnou nikdo nemluvil a není to ani moje starost. O zájmu z Letné vím od svého manažera Pasky, který se o mě stará. Zatím nemám důvod, abych mu nedůvěřoval, a všechno nechávám na něm,“ dodal momentálně ještě liberecký útočník.

Reklama

Související témata: