Hlavní obsah

Konec sezony, Kaša už zná trest za hrozivý faul

Praha
Aktualizováno

Zákrok na Emila Tischlera vypadal hrozivě a jeho původce vyfasoval již druhou červenou kartu v sezoně. Disciplinární komise teď uložila plzeňskému fotbalistovi Filipu Kašovi trest zastavení závodní činnosti na 3 soutěžní utkání za vyloučení v utkání s Pardubicemi. Další stop má ještě za čvrtou žlutou kartu. Pro obránce tak předčasně končí sezona, přijde jak o podvečerní finále poháru se Slavií, tak o dvě závěrečná ligová kola.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Filip Kaša z Viktorie Plzeň.

Článek

Závěr prvního dějství Viktoria nezvládla. Pardubický Cadu nejprve ve 44. minutě otevřel skóre. Vzápětí se na plzeňskou branku valil další útok, Kaša skolil Tischlera kopem do hlavy a už podruhé v ligovém ročníku uviděl červenou kartu. Kaša již v průběhu první půle vyfasoval čtvrtou žlutou kartu v sezoně, což je stopka na další zápas navrch.

Žádný div, že Plzeň v duelu 32. kola propadla a nakonec v oslabení prohrála 0:3.

Trénink fotbalistů Plzně před finále MOL CupuVideo: FC Viktoria Plzeň

Citelné pro ni je, že provinilec Kaša rozšířil už tak dost početný seznam absencí.

Opavský Matěj Hrabina vyfasoval za vyloučení stop na jeden zápas. Jednou si také za čtyři žluté karty nezahrají Filip Kaloč (Baník Ostrava) a Jonáš Vais (České Budějovice).

Raritou je Martin Pulpit, trenér druholigového Blanska. U mužstva je od jara, přesto už také stihl čtyři žluté karty, takže dostal trest zákazu výkonu všech funkcí na jedno soutěžní utkání.

Reklama